Magento 2.3 Multi store indexing incorrect image url

We are using MultiStore with Magento 2.3 and we are seeing the incorrect product image domain being indexed in the wrong indices.

We have only just migrated one of our sites to Magento with the plan to migrate another 7. We have the first site live and functioning and at the moment we have one other that is used soleyl for admin access that will eventually become one of the other live sites.

The indices are listed for each store view e.g. production_kingfisherdirect_products, production_directwatertanks_products, production_default_products etc.

We are currently using the same Index Name Prefix of production_ and wondered whether this would cause an issue?

If you have any ideas or suggestions I would be very grateful.

Hi @kingfisherdirect,

Welcome to the Algolia Community!

Can you make sure that the prefix is set correctly for your index in the Magento backend.

Also, make sure to reindex your catalog from the production environment.

If those suggestions don’t work, please refer to this Magento2 FAQ documentation.

If that doesn’t help, this troubleshooting documentation may also be of value.

Let us know if this works for you!

Hi @cindy.cullen, can you clarify a little more about what you mean when you say to make sure that the prefix is set correctly?

What is the correct prefix?

Should each store have a different prefix?

Hi @kingfisherdirect,

Thanks for your reply!

What is the correct prefix?

You can have different prefixes per environment. See this documentation about multiple environments.

However, it shouldn’t affect multistore but to be safe, it might be best to name them differently if they are in the same Algolia app. Or put each in a separate APP.

Also make sure to reindex after the migration.